Fjernvarme | Bornholms Energi og Forsyning

FÅ INSTALLERET FJERNVARME TIL KAMPAGNEPRIS I EN BEGRÆNSET PERIODE

Hvis du bor på udvalgte adresser i vores fjernvarmeforsynede områder har vi i øjeblikket mulighed for at installere fjernvarme hos dig til en skarp kampagnepris. 

Sig ja tak i 2021 - og spar 25.000 kroner.

Benytter du dig af vores kampagnetilbud, betaler du 0,- i tilslutningsbidrag og sparer dermed 25.000 kr. 

Vi kan i en begrænset periode frem til 1. januar 2022 derudover tilbyde en pakkeløsning for installationen til blot 33.750 kroner inkl. moms.

Prisen inkluderer:

  • Etablering af stikledning (op til 10 meter) og indføring til husets ydre fodmur.
  • Opgravning, tilfyldning og retablering.
  • Fjernvarmeunit med varmtvandsbeholder og vejrkompensering.
  • VVS (demontage) og el-arbejde
  • Bortskaffelse af oliefyr, varmtvandsbeholder samt overjordisk olietank.

Prisen inkluderer ikke:

  • Lapning af huller i gulv og væg efter det gamle fyringsanlæg, påfyldningsrør mv.
  • Tømning/afblænding af nedgravet olietank.
  • Afblænding af skorsten.

VVS-firmaerne kan hjælpe med at få energitilskud, mens du selv skal søge håndværkerfradrag. 

 

 

"Min erfaring er, at når folk kigger på en potentiel ny bolig, så er opvarmningsformen en meget vigtig del, og i nogle situationer kan det være en afgørende faktor i forhold til en handel. Så hvis du en dag skal sælge dit hus, så er det ofte en stor fordel, at der er installeret fjernvarme"," Dan Dellgren, EDC BornholmerBo.

FÅ ET UFORPLIGTENDE BESØG

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende besøg på din bopæl af en fjernvarme-ekspert fra Bornholms Energi & Forsyning- når det passer dig. Ring på 56 900 000 for at aftale et besøg eller udfyld formularen nedenfor. Under besøget kan du bl.a. få en konkret beregning på, hvad der kan spares på varmeregningen i netop dit hus ved at skifte til fjernvarme.

 

Det med småt
Kampagnetilbuddet gælder t.o.m. d. 1. januar 2022. Installationen skal være etableret inden 1. februar 2022. Vi tager forbehold for trykfejl samt pris- og lovgivningsændringer. Tilbuddet omfatter alene ejendomme med direkte tilslutningsmulighed til eksisterende hovedledningsnet. Vi garanterer dermed  ikke for, at vi kan levere fjernvarme på alle adresser i vores fjernvarmeforsynede områder. Det er altid en individuel vurdering. Bornholms Energi og Forsyning kan ikke gøres ansvarlig for evt. krav mod VVS'er og underleverandører.

Se samtlige vilkår i fjernvarmeaftalen