EL | Bornholms Energi og Forsyning

Hvad kan vi hjælpe med?

image/svg+xml Ikon_kvadrat_stroem
EL

EL

Strømsvigt

 • 1. Din HFI- eller HPFI-afbryder er ikke slået fra.
  2. Dine naboer mangler også strøm.
  3. Ring til vores døgnvagt på telefon 56 900 000.

  eller


  1. Din HFI- eller HPFI-afbryder har slået fra.
  2. Dine naboer har strøm.
  3. Slå alle gruppeafbryderne fra
  4. Tænd din HFI- eller HPFI afbryder
  5. Tænd gruppeafbryderne én ad gangen.
  6. Når HFI/HPFI-afbryderen slår fra, ved du, at fejlen er i den gruppe.
  7. Tænd resten af gruppeafbryderne..
  8. Ring efter en elektriker.

 • Du kan se den aktuelle status på https://beof.dk/driftsstatus/ 

Diverse

 • Vi vil meget gerne orienteres om lamper, der ikke virker. Du kan ringe på telefon 56 900 000 (døgnet rundt). Du er også velkommen til at sende os en e-mail. Klik her.

 • Det gør du hurtigt og nemt på vores formular ved at klikke her. Har du spørgsmål ringer du blot til os på 56 900 000.

Solceller

 • Hvis dine solceller producerer mere strøm, end du kan nå at bruge, kan du sælge din overskydende el. Efter ny lovgivning skal nye solcelleejere efter den 3. maj 2016 ansøge om at sælge overskudsproduktion på markedsvilkår. Markedsprisen er den pris, som handles på den nordiske elbørs Nord Pool.

  For at kunne gøre det skal du som solcelleejer indgå en aftale med en godkendt balanceansvarlig aktør, som køber og sælger strøm på vegne af anlægsejere. Du skal selv sikre tilsagn fra en balanceansvarlig, før du påbegynder projektet. Du finder en liste over balanceansvarlige på Energinet.dk

  Vi gør opmærksom på, at Bornholms Energi & Forsyning ikke kan tilbyde at være balanceansvarlig for nye mindre solcelleanlæg eller produktionsenheder på Bornholm. Der er for få solcelleanlæg på øen og derved er volumen for lille til at afdække risiko for ubalancer mellem forventet og reel produktion i driftsdøgnet.

Forbrug

 • Bornholms Energi & Forsyning opgør dit faktiske forbrug én gang om året. I forbindelse med årsafregning skal din elmåler aflæses, hvilket i langt de fleste tilfælde foregår automatisk, uden at du behøver foretage dig noget. Der kan dog være tilfælde, hvor manuel aflæsning på aflæsningskort er nødvendigt, og du vil i det tilfælde modtage et aflæsningskort fra dit netselskab.

  Kunder med bolig udenfor Bornholm kan have årsafregning på andre tider af året.

Bliv kunde

 • Vi tilbyder både produkter til privat- og erhvervskunder. Læs mere om produkter og priser på https://beof.dk/el/ 

Disclaimer: Der tages forbehold for evt. fejl, ny lovgivning og løbende ændringer i materialerne i spørgsmål og svar-sektionen (FAQ). Det er derfor at anse som en vejledende funktion, der ikke kan udgøre for rådgivning. Vi bestræber os på at ajourføre materialerne, men hvis du er i tvivl, så kontakt os.