Bornholms Energi & Forsyning fornyer hovedsponsoratet med DBU til gavn for ungdomsfodbolden på Bornholm | Bornholms Energi og Forsyning

Bornholms Energi & Forsyning fornyer hovedsponsoratet med DBU til gavn for ungdomsfodbolden på Bornholm

Allerede sidste år blev Bornholms Energi & Forsyning hovedsponsor for DBU’s ungdomsfodbold på Bornholm. Sponsoraftalen følges nu op med en ny 2-årig aftale om støtte til fodboldaktiviteterne.

Som hovedsponsor for ungdomsfodbolden på øen, vil Bornholms Energi & Forsyning fremover lægge navn til alle øens lokale ungdomsrækker for drenge og piger, til og med U17-rækken, gældende fra 1. august og to år frem.

- Sponsoraftalen med Bornholms Energi & Forsyning skal være med til at sikre endnu flere aktiviteter for vores ungdomsspillere, samtidig med at vi fortsat vil have fokus på de udviklingstiltag, vi har sat i gang det seneste år - som fx uddannelse af flere frivillige trænere og ledere, afholdelse af ungdomsturneringer, events og stævner mv., fortæller Dan Dellgren hos DBU Bornholm.

 

En del af lokalsamfundet

Når Bornholms Energi & Forsyning vælger at sponsere sporten, så er det fordi, virksomheden ønsker at spille en aktiv rolle på Bornholm. 

 

- I Bornholms Energi & Forsyning er vi dybt engagerede i Bornholm, og vi er meget optagede af at skabe fornyet energi for alle på øen. Derfor er vi glade for at samarbejde med DBU Bornholm om ungdomsfodbolden, udtaler fra Afdelingschef René Frederiksen fra Bornholms Energi & Forsyning.

 

Den nye aftale vil blive markeret på et medaljestævne på Rønne Stadion Nord søndag den 24. juni kl. 10-14, hvor Bornholms Energi & Forsyning medbringer kage til de ca. 350 deltagende fodboldspillere.

22-06-2018