Bornholms Energi & Forsyning opretter ny støttepulje til lokale initiativer

Med en ny støttepulje vil Bornholms Energi & Forsyning give økonomisk opbakning til mindre projekter og tiltag inden for bl.a. idræt, uddannelse, kultur, foreningsliv og grøn omstilling. Puljen oprettes på baggrund af henvendelser fra mange lokale ildsjæle, som ønsker støtte til lokale initiativer.

På Bornholm lægger mange mennesker masser af energi i lokale aktiviteter der skaber fornyet energi, og det er netop hér, Bornholms Energi & Forsyning gerne vil være med til at støtte.

Vi har altid støttet de gode, lokale formål, og det vil vi fortsat gøre. Med den nye støttepulje vi vil sikre, at vi støtter så bredt som muligt. Vi har et stærkt ønske om hele tiden at engagere os og give tilbage til bornholmerne. Vi vil kort sagt gerne bidrage til udviklingen af de mange lokalsamfund på Bornholm

I forbindelse med oprettelsen af den nye støttepulje har vi også gjort ansøgningsproceduren nem og enkel. Fremover kan alle med et godt initiativ, der opfylder betingelserne, søge om støtte via hjemmesiden.

Sådan ansøger du

Der kan indsendes ansøgninger året rundt via en ansøgningsformular på beof.dk/sponsorater. To gange om året hhv. 15. februar og 15. august samles de indkomne ansøgninger, hvorefter BEOF vurderer, hvem der tildeles midler i den pågældende runde. Uddeling af støtte sker senest to måneder efter fristens udløb, og alle ansøgere får direkte besked, uanset om de er udvalgt til at modtage bidrag eller ej.

Næste ansøgningsfrist er den 15. februar 2018.

 

Læs mere om støttepuljen her 

16-01-2018