Fire kandidater er klar til at involvere sig i Bornholms Vand og Bornholms Spildevand

I oktober kunne interesserede forbrugere stille op som kandidater til det kommende forbrugervalg, hvor et valg giver en plads i bestyrelsen for Bornholms Spildevand A/S og Bornholms Vand A/S. Fire kandidater er nu klar.

Valget finder sted fra den 1. december til den 15. december, og det er første gang i det nye selskab, at interesserede forbrugere har haft mulighed for at stille op til valg om en plads i de to selskabers bestyrelse.

- Vi synes, det er et stort aktiv at have forbrugerrepræsentanter i bestyrelsen. Som bornholmernes eget multiforsyningsselskab er det vigtigt for os at have en tæt dialog med vores kunder, og forbrugerrepræsentanterne kan spille en stor rolle i at sikre borgernes medindflydelse på vores arbejde, siger Klaus Vesløv fra Bornholms Energi & Forsyning.

Næste skridt er selve valget, som skydes i gang den 1. december. Læs hvordan du afgiver din stemme her  

Hvem er kandidaterne?

De fire kandidater er alle bosiddende på Bornholm, og de præsenteres med her i alfabetisk rækkefølge - og med deres egne ord:

Angelo Michael Parente

Vil sætte fokus på at sikre høj kvalitet i ydelserne til forbrugerne. Samtidig vil hans arbejde for at pengene bruges til projekter, som kommer Bornholms Energi & Forsynings kunder til gode - derudover vil han arbejde for lave administrationsomkostninger og en effektiv drift.

Kristian Goertz

Har været en aktiv forretningsmand gennem hele sit liv, og også efter pensioneringen vil han engagere sig i vigtige opgaver. Kristian Goertz ser vandet som forudsætning for vores liv - vores trivsel afhænger af godt vand i tilstrækkelige mængder til de lavest mulige priser.

Peter Brandt Koefoed

Vil arbejde for, at selskaberne kører omkostningseffektivt og leverer en god service til selskabernes kunder.

 Roar Bendtsen Schou

Er født i Rønne, hvor han også har gået i skole, taget sin lærlingeuddannelse og efterfølgende haft det meste af sin erhvervskarriere. Han er optaget af naturen og dermed af, at vi har rent drikkevand, og at det spildevand, vi udleder, ikke forurener.

 

27-11-2017