Gratis rådgivning til boligejere

Bornholms Energi & Forsyning og Bornholms Regionskommune tilbyder gratis energirådgivning til boligejere under samarbejdet BedreBolig Bornholm.

Projektet retter i første omgang blikket mod huse uden for fjernvarmeområdet, som har oliefyr og er bygget før 1980. Lige præcis disse boliger har potentialet til store besparelser på energiregningen. Derfor vil ejerne af disse boliger i det kommende år modtage et brev fra Bornholms Regionskommune i deres e-boks. Her tilbyder BedreBolig Bornholm en gratis rådgivende samtale med en energirådgiver. Der vil i mange tilfælde være penge at spare for boligejeren. Men også komforten kan forbedres, så husejere kan komme af med gener som træk, kulde og opnå et sundere indeklima

Få besøg af en energirådgiver

BedreBolig Bornholm er et samarbejde mellem Bornholms Energi & Forsyning og Bornholms Regionskommune. Øens virksomheder med aktiviteter inden for byggeri og ejendomsmarked er vigtige medspillere i initiativet og de vil blive inddraget i samarbejdet i løbet af efteråret.

Alle husejere på Bornholm kan rette henvendelse til BedreBolig Bornholm og få telefonisk rådgivning af en certificeret energirådgiver. Hvis huset har det rette potentiale for energiforbedringer, vil der blive aftalt et hjemmebesøg af en energirådgiver. Energirådgiveren gennemgår boligen grundigt og besøget munder ud i en række konkrete forslag til forbedringer og besparelser, der beskrives i en rapport som afleveres i forlængelse af besøget.

Du kan booke en telefonisk rådgivning via hjemmesiden www.bedreboligbornholm.dk

 

24-08-2017