Pressemeddelelse: Bornholms Energi & Forsyning giver ny energi til Wonderfestiwall | Bornholms Energi og Forsyning

Pressemeddelelse: Bornholms Energi & Forsyning giver ny energi til Wonderfestiwall

I år udvider Bornholms Energi & Forsyning det mangeårige samarbejde med Wonderfestiwall. Denne gang har festivalgæsterne adgang til gratis mobilopladning.

Når navne som Mew, Scarlet Pleasure, Medina, Carpark North og Anne Linnet fra den 16. august indtager scenen på årets Wonderfestiwall, vil festivalpladsen uden tvivl være fyldt af mobiltelefoner, der indfanger de musikalske højdepunkter og den fantastiske energi, der opstår, når glade mennesker er sammen om musikken og fællesskabet.

 

- Vi ved fra tidligere år, at mobilerne bliver brugt flittigt og dermed trænger til opladning ind i mellem. Derfor har vi i år udvidet samarbejdet med et nyt tiltag, der kommer alle festivalgæster til gode, da de nu kan oplade deres mobiltelefoner gratis under arrangementet, siger afdelingschef i Bornholms Energi & Forsyning, René Frederiksen.

 

Også Wonderfestiwall hilser aftalen velkommen:

 

- Det er vigtigt, at lokale sponsorer som Bornholms Energi & Forsyning støtter op om initiativer som Wonderfestiwall. Det er afgørende for at kunne skabe en så stor begivenhed på Bornholm. At vi så samtidig kan genere et overskud, der uddeles til hele øen er et kæmpe plus for alle, forklarer Daniel Mühlendorph fra Wonderfestiwall.

 

Klar til at hygge om gæsterne

 

Alle festivalgæster opfordres til at komme forbi Bornholms Energi & Forsyning i campingområdet ved Scene 3, når mobilen trænger til en pause og skal lades op.

 

- Vi har selvfølgelig en del opladere med, men man må også gerne tage sin egen med, opfordrer René Frederiksen.

 

Bornholms Energi & Forsyning skaber et hyggeligt loungeområde i samarbejde med Bornfiber, hvor gæsterne kan slappe af, og også selv kan få lidt ny energi, imens de lytter til musikken.

 

- Vi glæder os meget til Wonderfestiwall, og vi ser frem til hyggelige samtaler og god musik, afslutter René Frederiksen.

13-07-2018