Pressemeddelelse: Bornholms Energi & Forsyning uddeler 50.000 kr. til otte lokale initiativer | Bornholms Energi og Forsyning

Pressemeddelelse: Bornholms Energi & Forsyning uddeler 50.000 kr. til otte lokale initiativer

Med en ny støttepulje har Bornholms Energi & Forsyning netop givet økonomisk støtte til otte initiativer inden for idræt, uddannelse, kultur og foreningsliv.

Da fristen udløb for BEOF støttepuljen den 15. februar, var der 32 ansøgninger i ansøgerfeltet. Heraf er otte nu udvalgt til at modtage støtte. Blandt støttemodtagerne er Tejn IF, der søgte midler til udendørsarrangementet ’MTB on the Rocks’, der har fokus på mountainbikeløb samt rappelling, klatring og små mountainbikebaner til børn.  

- Med støttemidlerne fra Bornholms Energi & Forsyning har vi fået mulighed for at markedsføre ’MTB on the Rocks’, som er et én-dags arrangement for familier, der holder efterårsferie på Bornholm. Vi er meget taknemmelige for opbakningen til vores indsats med at skabe aktiviteter uden for højsæsonen, fortæller Kim Rasmussen, der er formand i Tejn IF.

På Bornholm lægger mange mennesker energi i lokale aktiviteter, der skaber fornyet energi, og det er netop hér, Bornholms Energi & Forsyning gerne vil være med til at støtte.

- MTB on the Rocks er et godt eksempel på de mange gode, lokale initiativer, der findes rundt omkring på Bornholm. Vi vil gerne bidrage til udviklingen af lokalsamfundet, og det er derfor en kæmpe glæde at kunne støtte et arrangement, der i den grad er båret af ildsjæle, siger René Frederiksen, der er afdelingsleder i Kundeservice, Salg & Marketing i Bornholms Energi & Forsyning.

Følgende otte ansøgere vil modtage støtte fra Bornholms Energi & Forsyning i denne ansøgningsrunde:

 1. Tejn IF
  Får støtte til markedsføring af udendørsarrangementet ’MTB on the Rocks’, der er et stort familiestævne med fokus på mountainbikeløb.
 2. Oluf Høst-museet
  Får støtte til at skabe et undervisnings- og formidlingsrum for bl.a. skoleklasser i museets have.
 3. Hasle Byting
  Får støtte til at etablere et lege- og aktivitetsområde for flere aldersgrupper på Hasle KanalØ
 4. Team Bornholm håndbold 
  Får støtte til at dække rejseudgifter for unge håndboldspillere, der skal deltage i turneringer uden for Bornholm.
 5. Innovation Sport Bornholm
  Får støtte til at finansiere Bornholms første e-sportsstævne  i samarbejde med Copenhagen Cup.
 6. Bornholms Bordtennis Union
  Får støtte til at dække udgifter til deltagelse i stævner uden for Bornholm for ungdomsspillere fra Talentcenter Bornholm.
 7. Bornholms Landbrug
  Får støtte til at så blomsterstriber langs de bornholmske veje i sæsonen 2018.
 8. Handicap Tour Coop Bornholm
  Får støtte til at dække udgifter til medaljer og startnumre til cykelløbet, der har specifikt fokus på handicappede.

 

Læs mere om støttepuljen her

20-03-2018