Stem på Bornholm

Stem på Bornholm!

For andet år i træk er Bornholm nomineret til EU Sustainable Energy Awards for vores grønne indsats.

I alt 12 finalister er på listen over årets mest succesrige projekter inden for ren, sikker og effektiv energi, og du kan være med til bestemme, om Bornholm skal tildeles ’2017 Citizens' Award’.

Gå ind på eusew.eu/awards-public-vote - og stem på Borholm

Du kan stemme på Bornholm!

Priserne, som uddeles i regi af EU-kommissionen og i EUSEW, som er ’European Sustainable Energy Week’, sætter en tyk streg under, at Bornholm er blandt de mest innovative ’energi-øer’ i Europa.

- At vi er med i kapløbet om priserne, sender et klart signal til os alle om, at det giver mening, at holde fast i vores strategi omkring Bright Green Island, og derfor vil jeg også opfordre alle til at afgive deres stemme - og det kræver kun et enkelt klik, siger Klaus Vesløv fra Bornholms Energi & Forsyning.

Resultatet er klar i juni

Både Bornholm og alle involverede i projektet må væbne sig med tålmodighed lidt endnu, da vinderne af de forskellige EU-priser først afsløres den 20.-22. juni i EU kommissionens bygning Bruxelles.

Bornholms Energi & Forsyning har tidligere informeret om, at et filmhold besøger øen, inden vinderne offentliggøres:

- Inden finalen får vi besøg et filmhold, der skal optage en video om øen, og det vi har skabt. Filmen vil være tilgængelig på EUSEWs hjemmeside, ligesom den vil blive vist til finalen, fortæller Klaus Vesløv.

Fakta:

EUSEW er en forkortelse for European Sustainable Energy Week; et initiativ, som EU-kommissionen startede i 2006 for at skabe rammerne for energibesparelser og en bevægelse mod et grønt bæredygtigt energisystem i fremtiden.

Stem på Bornholm eusew.eu/awards-public-vote 

For mere information: http://www.eusew.eu

30-05-2017