Kundepanel | Bornholms Energi og Forsyning

Vil du være med i vores nye kundepanel?

Vi er bornholmernes selskab, og derfor vil vi meget gerne vide mere om, hvordan du bruger os, og hvad du synes om vores forskellige løsninger og services. Din feedback, dine forslag og tanker vil derfor være en meget værdifuld hjælp til os, når vi udvikler services/løsninger samt i vores kundekommunikation.

Som medlem af BEOF Kundepanel får du bl.a. mulighed for at være med til at forbedre brugeroplevelsen og give feedback på funktioner, når vi f.eks. lancerer nye tiltag. Helt konkret kan det også være, at vi skal bruge input på regningslayout o. lign.

Derfor håber vi, at du har lyst til at være med i vores helt nye BEOF Kundepanel. 

Vi søger som udgangspunkt efter 15 personer til kundepanelet, hvorfor først til mølle-princippet vil gælde, hvis der kommer flere ansøgere end vi har plads til. Derudover forbeholder vi os retten til at forsøge at sammensætte et kundepanel, der er bredt repræsenteret på tværs af både geografi, køn og alder. Minimumsalder for at ansøge er 18 år.

Hvad skal du forvente?

  • Du bliver bedt om at deltage i 2-4 kundepanelsmøder om året – vi mødes fysisk på Skansevej 2 i Rønne
  • Møderne forventes at have en varighed af et par timer – og vi sørger for let forplejning 
  • Indkaldelse til møderne foregår på mail, og vi forsøger at indkalde i så god tid som muligt
  • Det er ulønnet at være med i BEOF Kundepanel, men du får mulighed for at bringe dine ideer og tanker til bordet samt komme med ind i ”maskinrummet” i vores virksomhed
  • Der kan også være tilfælde, hvor vi sender et spørgeskema ud på mail før et møde eller sender noget materiale, som du bliver bedt om at kigge på
  • Du skal underskrive en fortrolighedserklæring, hvis du kommer med i panelet

Interesseret?

Lyder vores kundepanel som noget, du har lyst til at være en del af? Så udfyld formularen herunder hurtigst muligt og senest den 30/11 2019. Efter deadline vender vi retur til alle ansøgere. Har du spørgsmål til kundepanelet, er du også meget velkommen til at kontakte René Frederiksen, afdelingschef for kunder, på tlf. 24 78 22 09.

Ansøgning til BEOF Kundepanel