Pejlemærke | Bornholms Energi og Forsyning

Pejlemærke for Bornholms Energi & Forsyning

"Vi opleves som en effektiv og kundeorienteret forsyning, der understøtter det bornholmske samfund og en intelligent grøn omstilling."

Det gør vi 

Bornholms Energi & Forsyning kan med rette kaldes for Bornholms eget energi- og forsyningsselskab, for det er bornholmerne, der ejer os. Vi indkøber, producerer og leverer den daglige energi til hele øen. Og vores kunder tæller både private husstande og virksomheder, der alle primært bor på Bornholm, men vi leverer også ydelser udenfor vores område.

 

Det er vi gode til

Om nogen kender vi bornholmerne. Vi har været på øen ’altid’, og vi møder og taler med vores kunder hver dag. Vi ser det som en af vores fornemste opgaver at bidrage til vækst og udvikling på øen. Vi bidrager, når vi skaber nye jobs. Vi bidrager, når vi involverer os massivt i Bright Green Island, ligesom vi gør en forskel, når vi som test-ø er med til at få Bornholm på verdenskortet.

 

Sådan er vi

Alle - kunder såvel som samarbejdspartnere - bliver mødt af professionalisme og engagement, og altid i øjenhøjde. Med et stort fokus på verden omkring os, kan vi tage ansvar og skabe sammenhæng via nye løsninger og relationer, og det er udviklende for Bornholm.

 

Det er vores kerne

Med levering af energi; lys, vand og varme samt håndtering af spildevand, udgør vi fundamentet for den daglige energi på Bornholm. Et fundament, der også tæller den grønne omstilling og Bright Green Island, og et fundament for vækst og udvikling på øen.

Gennem vores omfattende engagement i Bornholm og i vores kunder skaber vi fornyet energi - både til øen som helhed og til bornholmerne.