Fjernvarmeprojekter

Denne side er til dig, der har underskrevet en aftale om fjernvarme. Her kan du læse seneste status i vores fjernvarmeprojekter.

Vi efterstræber en åben dialog med vores kunder - og gør vores bedste for at kommunikere om fjernvarmeprojekternes fremdrift. Vi reviderer tidplanerne løbende og justerer dem alt efter fremdriften. Nye og opdaterede tidsplaner vil blive lagt på hjemmesiden, så snart det er muligt at give nye estimater for færdiggørelse.

Tejn

Download tidsplan (syd) her

Download tidsplan (nord) her

 

Sandvig

Download tidsplan her 

Se oversigt over de to etaper her 

 

Status på fjernvarmeprojektet i Tejn

3. november

På nuværende tidspunkt har vi varme på følgende adresser i Tejn:

Tejn syd Tejn nord

Åløkken

Skovløkken 10+21

Ågade

Krogen

Buen

Thorkildsvej

Møllegade

Havnebakken

Kirkebakken

Strædet op mod havnebakken

Mikkelsgade

Slagterstræde

Ålekildevej

Smedeløkken

Pærebakken

Bohnebakken

Lærkebakken

Lærkeløkken

Lærkegårdsvej

Fasanvænget

Lærkemarken

Pærebakken

Hybelvej

Smedebakken

Pærebakken mod Strædet

Kildegårdsvej hen mod børnehaven

Ejerne af de berørte ejendomme skal ringe direkte til VVS Bornholm på tel 56 48 50 60 for at aftale tid for konvertering. 

 

Status på fjernvarmeprojektet i Sandvig

2. november

Vi har oplevet nogle udfordringer med klippe i undergrunden oppe ved Nordlandshallen, hvilket har forsinket opstarten på Strandvejen med en uge. Der bliver derfor indsat mere mandskab fra OK Enterprise, så vi kan nå målet om at få varme på Strandvejen til og med skolen inden jul.

Hammershusvej og Landbjergvej graves efter planen.

Vi oplever fortsat stor opbakning til fjernvarmeprojektet- og der kommer løbende nye tilmeldinger efterhånden som gravearbejdet glider frem. Det er stadig muligt at få et gratis og uforpligtende besøg for de borgere, der endnu ikke har besluttet sig. Kontakt Per L Petersen på tel. 56 900 266 

9. oktober

Siden borgermødet har vi arbejdet videre med detailplanlægningen, og vi kunne se, at det var muligt at færdiggøre gravearbejdet på de vigtigste strækninger af Strandvejen allerede inden jul - hvis altså vejret er med os. Dermed kan vi sikre, at førnævnte strækninger asfalteres, inden NCC holder lukket i starten af 2018. Du kan finde en opdateret tidsplan ovenfor.  

3. oktober

Vi har nu taget første spadestik til etablering af fjernvarme i Sandvig. Billedet nedenfor er taget på Hammershusvej.

21. september

Vi er i gang med at kontakte kommende fjernvarmekunder for at aftale opstartsbesøg, hvor én af vores medarbejdere kommer forbi. Under besøget laver vi en skitse over, hvor på grunden der skal graves, og hvor stikket skal ind i huset. Vi aftaler også, hvor det nye fjernvarmeanlæg skal monteres. Det er også muligt at få et gratis og uforpligtende besøg for de borgere, der endnu ikke har besluttet sig. Kontakt Per L Petersen på tel. 56 900 266 

14. september

Vi afholdt et åbent borgermøde torsdag den 14. september for at orientere om fjernvarmeprojektet og svare på spørgsmål fra lokale borgere. Se præsentationen fra dagen her

6. september

Grave- og svejsearbejdet i forbindelse med ledningsnettet har været i udbud. Valget er faldet på OK Entreprise ApS som hovedentreprenør, og Brødrene Anker vil udføre svejsearbejdet.