Fjernvarmeprojekter

Denne side er til dig, der har underskrevet en aftale om fjernvarme. Her kan du læse seneste status i vores fjernvarmeprojekter.

Vi reviderer tidplanerne løbende og justerer dem alt efter fremdriften. Nye og opdaterede tidsplaner vil blive lagt på hjemmesiden, så snart det er muligt at give nye estimater for færdiggørelse.

Tejn

Download tidsplan (syd) her

Download tidsplan (nord) her

 

Sandvig

Download tidsplan her 

Se oversigt over de to etaper her 

 

Status på fjernvarmeprojektet i Sandvig

21. september

Vi er i gang med at kontakte kommende fjernvarmekunder for at aftale opstartsbesøg, hvor én af vores medarbejdere kommer forbi. Under besøget laver vi en skitse over, hvor på grunden der skal graves, og hvor stikket skal ind i huset. Vi aftaler også, hvor det nye fjernvarmeanlæg skal monteres. Det er også muligt at få et gratis og uforpligtende besøg for de borgere, der endnu ikke har besluttet sig. Kontakt Per L Petersen på tel. 56 900 266 

14. september

Vi afholdt et åbent borgermøde torsdag den 14. september for at orientere om fjernvarmeprojektet og svare på spørgsmål fra lokale borgere. Se præsentationen fra dagen her

6. september

Grave- og svejsearbejdet i forbindelse med ledningsnettet har været i udbud. Valget er faldet på OK Entreprise ApS som hovedentreprenør, og Brødrene Anker vil udføre svejsearbejdet.